Rejsedagbog

Vores planlagte udflugter og arrangementer i dagplejen

Fastelavn...
Holder vi hvert år, hvor vi vil fejre dagen ved at klæde os ud, bage fedtfattige fastelavnsboller, og finde et alternativ til en trætønde, med overraskelser indeni!

Juni.. 
Tager vi til Hjørring dyrskue, hvor vi vil nyde formiddagen blandt store maskiner, dyr og få en skøn oplevelse sammen, hvor vi til sidst nyder en medbragt madpakke.
   

Juli..
Vi vil tage en tur i nordsøcentret og udforske det sammen, hvor vi vil hygge og spise vores madpakke! Børnene kan frit kører med mig, eller forældre med mulighed, kan vælge at kører selv.

Sommerafslutningen...
som var en succes sidste år, så det vil vi derfor gentage!
-Dette bliver afholdt inden at dagplejen går på ferie,hvor forældrene er inviteret til hygge i haven med lækre forfriskninger!

Børnehave besøg! 
Vi får hvert år en invitation til besøg i børnehaven, hvilket vi rigtig gerne vil, så madpakkerne bliver smurt også besøger vi de "store" børn! 😄

Mens vi venter på... Efterårsferie!
Vi arrangerer forhåbentlig igen en tur i Hurlumhejhuset! 
   
Der er mulighed for at børnene kan kører med mig sikkert derop, eller forældrene frit kan aflevere barnet deroppe.  


Halloween fejrer vi med at klippe og klistre spøgelser, græskar og lignende, som børnene tog med hjem. Om eftermiddagen nød vi hjemmebagt boller.


Juleafslutning...
hvert år gentager vi succesen og hygger vi om hinanden og ønsker hinanden glædelig jul og et godt nytår! - Vi må endelig ikke glemme de lækkerier som kommer på bordet, hvor forældrene er inviteret til kl. 14.00, for dem der har mulighed for det, ellers sørger jeg for at råhygge om børnene!

...Også glæder vi os til at planlægge endnu et fantastisk år sammen! 

 


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.07 | 16:39

Jeg har netop købt bObles til min datter, efter sundhedsplejersken talte varmt om det. Jeg fandt det her: http://www.babysverden.dk/shop/bobles-116c1.html

...
15.03 | 12:48

Hej Helene og Lasse,
meget hilsen fra Tyskland sender Ramona og Jürgen
Mariane har skrev fra flyttning - vi er overraske!
Held og lykke!!!!!

...
14.12 | 22:58

Hej Helene og Lasse. Super flot side I har fået lavet her. Jeg håber der bliver rift om pladsene, her vil ungerne garanteret komme i centrum - held og lykke.

...
29.09 | 16:25

Hej Helene :)
Super flot side du har fået lavet dig, den indeholder alle de rigtige ting man som forældre gerne vil vide, Held & lykke. Kram Pernille & co. :)

...
Du kan lide denne side