Helene & Lasse

Om os:

Helene: 

Jeg  hedder Helene og bor i hus sammen med min mand Lasse, i forhold igennem 13 år. Vi har sammen tre piger - Amalie på knap 9 år, Stine på 7 år og Josefine på 16 måneder. Amalie og Stine går på Tårs skole.  Amalie og Stine går til dans, musik og kirkerødderne, så de er ganske enkelt en del af en aktiv familie. Cool Josefine går i dagpleje hos en kollega.

Jeg har arbejdet som dagplejemor siden 2011, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det er det helt rigtige job for mig, hvilket har været min store passion siden barnsben af. Vi sørger for at give netop dit/jeres barn en god start på livet, og gøre dem klar til det næste store skridt som er børnehave! 

 
Min motivation for at blive dagplejemor, var at jeg simpelthen elsker at være mor! Jeg elsker at tage år tilbage og være et stort legebarn sammen med dem, men samtidig kan være mig selv og tage et ansvar. Jeg nyder at se pigerne vokse op og udvikle sig for hver dag der går, og det i sig selv er livsbekræftende!
Jeg er opvokset i en søskende flok på seks, hvoraf jeg er den ældste og jeg har altid elsket at kunne være deres storesøster og hjælpe til. Min fritid bruger jeg sammen med min familie, ellers tilbrínger jeg min tid på en fodboldbane, med vind i håret! Smiler stort

Lasse:

Lasse er udlært som automekaniker på tiende år, men har en stor rolle i dagplejen, og har deltaget i arrangementer og simpelthen været en ekstra hånd til gode. Børnene trives med Lasse i blandt, og da Lasse er ligeså stort et "legebarn" som jeg, er det faldet ham naturligt at udvikle sin interesse for dagplejen, så derfor blev han en fast del af vores dagligdag og har været det siden Maj 2015.

 

Hos os lægger vi stor vægt på trivsel, selvstændighed, læring, sociale sammenhold, venskaber, udfoldelse, udvikling, varieret kost-koldt og varmt, og selvfølgelig en kæmpe portion sjov og leg! 

 

     

Cody:

Vi har en familie præget hund, som er af racen golden retriever - men han vil opholde sig ude i hunde- og løbegård, når børnene er her. 
Vores hjem er selvfølgelig røgfrit og ingen af os er rygere.

Så vi håber at der er nogle piger eller drenge, der kunne have lyst til at komme ud til os og blive en del af vores lille flok! 

Hvis der ellers skulle være nogle spørgsmål, er i meget velkommen til at ringe på 26140846 eller evt. aftale at komme ud til et helt uforpligtende besøg! 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.07 | 16:39

Jeg har netop købt bObles til min datter, efter sundhedsplejersken talte varmt om det. Jeg fandt det her: http://www.babysverden.dk/shop/bobles-116c1.html

...
15.03 | 12:48

Hej Helene og Lasse,
meget hilsen fra Tyskland sender Ramona og Jürgen
Mariane har skrev fra flyttning - vi er overraske!
Held og lykke!!!!!

...
14.12 | 22:58

Hej Helene og Lasse. Super flot side I har fået lavet her. Jeg håber der bliver rift om pladsene, her vil ungerne garanteret komme i centrum - held og lykke.

...
29.09 | 16:25

Hej Helene :)
Super flot side du har fået lavet dig, den indeholder alle de rigtige ting man som forældre gerne vil vide, Held & lykke. Kram Pernille & co. :)

...
Du kan lide denne side